На Житомирщині колишню посадовицю підозрюють у службовій недбалості: сплатила за шкільне обладнання зайвих 417,7 тис. грн

На Житомирщині колишню посадовицю підозрюють у службовій недбалості: сплатила за шкільне обладнання зайвих 417,7 тис. грн

  На Житомирщині колишню посадову особу однієї з райдержадміністрацій підозрюють у службовій недбалості – сплатила за шкільне обладнання зайвих 417,7 тисяч гривень бюджетних коштів.

   Про це Суспільному розповіла речниця Прокуратури у Житомирській області Тетяна Гоша. За її словами, кримінальне правопорушення скоєно у грудні 2016 року під час закупівлі за бюджетні кошти обладнання для навчальних кабінетів місцевих шкіл.

  Тендерний комітет підрозділу райдержадміністрації переможцем відкритих торгів визначив підприємця, який запропонував поставити товар за 833 тисячі гривень, про що уклали відповідний договір та перерахували постачальнику бюджетні кошти.

  Однак встановили, що на період дії договору ринкова вартість поставленого підприємцем обладнання складала майже вдвічі меншу суму – 409, 1 тисяч гривень.

  Відтак, заступник голови тендерного комітету, яка на той час виконувала обов'язки голови тендерного комітету, виступаючи від імені розпорядника бюджетних коштів, допустила службову недбалість і не відхилила тендерну пропозицію цього підприємця, що призвело до завищення ціни та безпідставного перерахування постачальнику 417, 7 тисяч гривень.

  За процесуального керівництва Новоград-Волинської місцевої прокуратури посадовиці повідомили про підозру у службовій недбалості, що спричинила тяжкі наслідки за частиною 2 статті 367 Кримінального кодексу України.

  Досудове розслідування проводить Новоград-Волинський райвідділ поліції.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework