Житомир культурний: яким він може бути

  Житомир може зазнати культурних змін і стати цікавим не тільки житомирянам, а й жителям інших міст України і навіть іноземцям. 

   «24 млн. грн. на розвиток нашої громади і звісно ці кошти можна розпорошити, десь зробити бордюрчик, десь огорожу, десь майданчик , який прийде у непригодність вже через пів року. А можна зробити стратегічне рішення» — сказала голова комісії з соціально-гуманітарних питань Людмила Зубко.

  Стратегічне рішення —  об’єднатись навколо проекту створення публічного культурного простору на базі кінотеатру «Жовтень», - йдеться у сюжеті sk1.tv.

  Депутатка впевнена, це дозволить занедбаному кінотеатру «Жовтень» стати трансформером, де можна проводити фестивалі, навчатися, залучати науковців і митців з усього світу.

  Тур вихідного дня дозволить у Житомирі підсилити бізнес, робити місто цікавим для гостей з усієї України, власне, самим житомирянам. Зміниться й інфраструктура Житомира.  

  Бути цікавим культурним простором може стати не лише центр міста, а й окремі мікрорайони. 

  Публічний простір у громаді Житомира буде створений для спілкування, розвитку духовності, культури, об’єднання навколо наших цінностей та традицій. 

  «Космос», «Жовтень», на Богунії теж можна знайти — це може бути бібліохап і зав’язати їх в мережу, і бути цікавим один одному, робити змагання. Той простір, який дає нам розвиток» — сказала голова комісії з соціально-гуманітарних питань Людмила Зубко.

Новини Житомира

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework