Біля Коростеня поліцейські зупинили дві вантажівки, що перевозили сміття

Біля Коростеня поліцейські зупинили дві вантажівки, що перевозили сміття

  3 січня поліцейські затримали дві вантажівки, що перевозили сміття без належної супровідної документації.

   Про це повідомляє сайт ГУНП у Житомирській області.

  Один транспортний засіб патрульні зупинили поблизу с. Клочеве, а інший – інспектори групи реагування Коростенського відділу при в’їзді до місцевого полігону побутових відходів, неподалік с. Грозиного. Відкрито кримінальне провадження.

  Вантажівку «Ман» патрульні зупинили для перевірки на стаціонарному посту близько 14:45. Належних документів на вантаж водій надати не зміг.

  За пів години потому поліцейські групи реагування Коростенського відділу зафіксували появу ще одного «Ман» поблизу полігону з утилізації побутових відходів, що неподалік с. Грозиного.

  Керманич спецтранспорту відмовився пояснювати свою появу у Коростенського районі, оскільки документів для скиду сміття теж не мав.

  За кермом обох виявлених транспортних засобів перебували жителі Львівщини. Вантажівки вилучені до встановлення усіх обставин.

  Попередня кваліфікація подій – ст. 15 (Замах на кримінальне правопорушення), ст. 239 (Забруднення або псування земель) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо накладення арешту на вказані транспортні засоби.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework