Прокуратура в апеляційній інстанції домоглася реального покарання – 5 років ув’язнення за злочин проти малолітньої

Прокуратура в апеляційній інстанції домоглася реального покарання – 5 років ув’язнення за злочин проти малолітньої

  За апеляційною скаргою ювенального прокурора Новоград-Волинської місцевої прокуратури особі призначено реальне покарання за скоєний тяжкий злочин проти малолітньої.

   Так, Житомирським апеляційним судом скасовано вирок суду першої інстанції у частині призначення покарання у виді позбавлення волі строком на 5 років з іспитовим строком 3 роки та постановлено новий вирок -  позбавлення волі строком на 5 років.

  Установлено, що місцевий житель, 46-річний батько, тривалий час, неодноразово скоював проти своєї доньки тяжкий злочин – розбещення неповнолітньої.

  Вироком Червоноармійського районного суду особу визнано винним у скоєнні кримінального правопорушення за ч. 2 ст. 156 КК України та призначено покарання у виді позбавлення волі строком на 5 років без права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю з іспитовим строком 3 роки.

  Однак прокуратура не погодилася із вироком, вважаючи таке покарання неспівмірним із тяжкістю скоєного у стані алкогольного сп’яніння злочину, який мав багатоепізодичний характер та тривав протягом 7 років.

  Ювенальним прокурором на зазначений вирок подана апеляційна скарга та наведені обґрунтовані доводи, з якими погодився апеляційний суд та призначив реальне покарання.

Пресслужба Житомирської обласної прокуратури

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework