​У голови Житомирської ОДА з’явився новий заступник – колишній очільник райдержадміністрації

​У голови Житомирської ОДА з’явився новий заступник – колишній очільник райдержадміністрації

  У голови Житомирської обласної державної адміністрації Віталія Бунечка у новому році з’явився новий заступник – Юрій Миколайович Оханський, який до цього очолював Житомирську РДА.

   Інформація про нового заступника оприлюднена на сайті обласної державної адміністрації у розділі «Керівництво», - інформує zhitomir.info.

  На сайті Житомирської РДА опублікована біографія вже колишнього очільника цієї райдержадміністрації, за якою новий заступник голови Житомирської ОДА Юрій Оханський народився 02.01.1981 року в с. Сколобів Володарсько-Волинського району Житомирської області, отримав освіту в Житомирському кооперативному економіко-правовому технікумі за спеціальністю "правознавство", а згодом і вищу освіту за цією ж спеціальністю в МАУП.

image

І  нформація про трудову діяльність Юрія Оханського (з сайту Житомирської РДА)

  Нагадаємо, 28 грудня 2020 президент звільнив Юрія Оханського з посади голови Житомирської райдержадміністрації, на яку він був призначений 19 листопада 2019 року. Зазначимо, що, згідно з декларацією за 2019 рік, трохи більш як за місяць роботи на посаді голови райдержадміністрації Юрій Оханський заробив 34 244 грн. Декларацію про отримані доходи в 2020 році Юрій Оханський не подавав ні перед звільненням з посади голови РДА, ні як кандидат на посаду заступника голови Житомирської ОДА.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework