Встигла попрощатися із життям: Житомирянка Світлана Шевчик розповіла свою історію перемоги над ковідом

Встигла попрощатися із життям: Житомирянка Світлана Шевчик розповіла свою історію перемоги над ковідом

  Як і тисячі українців Світлана «познайомилася» із ковідом. Історії у всіх різні: хтось перехворів безсимптомно, хтось – лікувався вдома,  інші як і Світлана з ускладненнями потрапили до лікарень. 

   Типове ускладнення для ковіду – двостороння пневмонія. Світлана згадує, стан був важким. Постійно відчувала задуху. Жінці одягли кисневу маску, - йдеться у сюжеті sk1.tv.

  Світлана чесно зізнається – встигла попрощатися із життям. У родині чекали на поповнення і єдине, що просила жінка -  назвати ім’я майбутнього онука. Зараз же, завдячує лікарям за врятоване життя.

  Світлана на власні очі побачила страждання, смерть і ризик медиків на ковідній передовій. Жінка каже, реабілітація після хвороби нелегка. Уже більше місяця відчуває наслідки.  

  Постійний супутник ковіду – депресія. Світлана після пережитого радить запастися позитивними емоціями і не втрачати надії на диво.

  «Найголовніше – це позитивні емоції, підтримка рідних і близьких. Тільки завдяки от такому емоційному, позитивному настрою можна трішки відновитися і відволіктися» — каже Світлана. 

Новини Житомира

 

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework