Рятувальники Житомирщини отримали сучасні пожежні автівки вартістю 8 мільйонів гривень кожна

Рятувальники Житомирщини отримали сучасні пожежні автівки вартістю 8 мільйонів гривень кожна

  Коростенський та Овруцький рятувальні підрозділи отримали 2 нові пожежні автомобілі, оснащені новими системами та механізмами, які дозволяють оперативніше гасити пожежі. Вартість однієї такої автівки – 8 мільйонів гривень.

 

  Дотепер таких пожежних автомобілів в області ще не було, розповів Суспільному заступник начальника обласного управління державної служби із надзвичайних ситуацій Олег Держанівський. За його словами, автомобілі передали рятувальникам Овруцького і Коростенського підрозділів ДСНС. Північні райони обрали, тому що там є значна кількість віддалених сіл, і гасити пожежі складніше.

 

  "Таких пожежних автомобілів ще нема в підрозділах області. Це потужний сучасний автомобіль на базі "МАЗа", а пожежне обладнання виготовлене на українському підприємстві "ПОЖМАШИНА", – каже Олег Держанівський. – Авто розраховане на 8 тон води, 800 літрів піноутворювача та має необхідні спецзасоби. Цей вдосконалений автомобіль має бути максимально комфортним з точки зору організації експлуатації під час гасіння пожежі".

  Орієнтовна вартість кожної такої автівки складає 8 мільйонів гривень.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework