За місяць житомиряни купили більше сотні нових авто

За місяць житомиряни купили більше сотні нових авто

  Впродовж листопада у Житомирі та області придбали 110 нових автомобілів на загальну суму 3,2 млн доларів США.

   Toyota і Renault стали найпопулярнішими марками у регіоні. Минулого місяця на Житомирщині придбали по 22 такі автомобілі. Також був попит на Volkswagen. Частка цих трьох брендів склала 48% від загальної кількості продажів у регіоні, – йдеться у рейтингу сайту з продажу автомобілів RST.ua.

  Серед моделей лідерство по кількості продажів отримав кросовер Toyota RAV4. Крім нього минулого місяця часто реєстрували Renault Duster і Renault Logan.

  У листопаді у Житомирі та області зареєстрували 85 кросоверів, що складає 77% від загального обсягу авторинку регіону. Частка машин з дизельними моторами склала 36%. Автомобілі вартістю понад 35 тис. доларів США без врахування вартості додаткового обладнання склали 21% від усіх зареєстрованих машин.

  Загалом в Україні впродовж листопада зареєстрували 7,1 тис. нових автомобілів. Загальна сума витрат на покупку цих авто склала 220 млн доларів США. Найдорожчими авто, які купували українці у листопаді стали: 1 Rolls-Royce Cullinan (475 тис. доларів), 1 Rolls-Royce Wraith (450 тис. доларів), 2 Aston Martin DBX (кожен вартістю від 250 тис. доларів) і 2 Bentley Continental GT (по 300 тис. доларів за авто).

  Нагадаємо, у жовтні у Житомирі та області зареєстрували 115 нових автомобілів. Тоді сума витрат на покупку нових авто також становила 3,2 млн доларів США.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework