У Бердичеві пацієнт з COVID-19, якому медики заборонили вставати, помер у туалеті лікарні

У Бердичеві пацієнт з COVID-19, якому медики заборонили вставати, помер у туалеті лікарні

  У Бердичеві в одному з відділень лікарні раптово помер пацієнт з коронавірусом, під час свого походу в туалет. Відомо, що чоловік був з категорії тяжкохворих, і йому було заборонено вставати.

   Про це в четвер увечері, 24 грудня, повідомив Житомир оперативний. Повідомляється, що чоловіка у вбиральні інфекційного відділення виявили його родичі, які не змогли йому додзвонитися на мобільний, - інформує aspi.com.ua.

  Реанімація медиків, на жаль, до успіху не привела. Лікарі лише змогли констатувати смерть 74-річного пацієнта, який перебував у лікарні на кисневій підтримці.

  Зазначається, що родичі чоловіка звинувачують у недбалості медперсонал лікарні. За їх словами, медпрацівники вчасно не виявили, що пацієнта довгий час немає на своєму місці. При цьому самі лікарі кажуть, що смерть пацієнта є трагічною випадковістю, і вона могла статися де завгодно.

  Повідомляється, що пацієнт також страждав на цукровий діабет, а це означає, що він входив до групи ризику не тільки за віком, але і за хронічним захворюванням. Йому було рекомендовано дотримуватися суворого постільного режиму, проте чоловік не послухався медиків.

  Також зазначається, що в лікарні розпочато службове розслідування. Родичі написали заяву в поліцію і вимагають притягнути до відповідальності медперсонал інфекційного відділення лікарні за недогляд за тяжкохворим пацієнтом.

последние новости в Украине останні новини в Україні

Новини Житомира

 

Последнее изменение Понедельник, 28/12/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework