Житомирська облрада планує в 2021 році витратити на депутатську діяльність, конкурси та нагороди 15,6 млн грн

Житомирська облрада планує в 2021 році витратити на депутатську діяльність, конкурси та нагороди 15,6 млн грн

  Житомирська обласна рада восьмого скликання збирається затвердити програму забезпечення депутатської діяльності, проведення конкурсів та нагород обласної ради на 2021 рік орієнтовною вартістю 15 млн 645,5 тис. грн.

   Відповідний проєкт рішення сесії, який планують розглянути на другій сесії, 15 грудня оприлюднений на сайті облради, - інформує zhitomir.info.

  «З метою забезпечення діяльності Житомирської обласної ради, а саме: депутатів обласної ради, постійних, тимчасових контрольних комісій обласної ради, ліквідаційних комісій та депутатських фракцій в обласній раді, їх співпраці з іншими органами місцевого самоврядування та об'єднаннями, для здійснення виплат, пов'язаних із проведенням щорічних обласних конкурсів та нагородженням відзнаками Житомирської обласної ради, враховуючи рекомендації постійних комісій обласної ради з питань бюджету та фінансів, з питань комунальної власності та майнових відносин», - йдеться у проєкті рішення.

  Із запланованих коштів 12 млн 030 тис. грн спрямують на разову грошову допомогу малозабезпеченим громадянам, яка надається депутатами, головою обласної ради та його заступниками; 633,1 тис. грн – на придбання подарунків до грамот, дипломів, квітів, канцтоварів, води, витратних матеріалів, меблів; 780 тис. грн – на висвітлення діяльності обласної ради (у тому числі пленарних засідань, постійних комісій обласної ради, депутатських фракцій); 650 тис. грн – на придбання, встановлення, налаштування роботи конференц-системи в малій залі та пресцентрі обласної ради.

  Зазначимо, що в проєкті відповідної програми на 2020 рік були теж передбачені 780 тис. грн на висвітлення діяльності та 650 тис. грн на налаштування конференц-системи в малій залі та пресцентрі. Також незмінними залишаються витрати на технічне облаштування телестудії в пресцентрі обласної ради – 150 тис. грн.

  Заходи з виконання Програми забезпечення депутатської діяльності, проведення конкурсів та нагород Житомирської обласної ради на 2021 рік та потреба у коштах:

Новини Житомира

 

Последнее изменение Вторник, 15/12/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework