На Житомирщині чорний археолог зібрав колекцію зброї на кілька років тюрми. ФОТО

На Житомирщині чорний археолог зібрав колекцію зброї на кілька років тюрми. ФОТО

  Працівники Малинського відділення поліції провели санкціонований обшук у господарських та підвальних приміщеннях, належних 28-річному жителю райцентру. За попередньою інформацією, чоловік міг зберігати зброю та боєприпаси.

   У підвальному приміщенні багатоповерхівки поліцейські виявили «музей»: з’ясувалося, що господар відшукує на місцях боїв під час ІІ Світової війни речі, що належали бійцям. Серед касок, фляг та іншого майна, що зберігалося в підвалі, правоохоронці виявили і небезпечні експонати: з приміщення вилучили майже 2 сотні різнокаліберних набоїв, частини вогнепальної зброї, ємність з сипучою речовиною, ймовірно, порохом, раму гвинтівки зі штиком, предмети, схожі на підривачі снарядів, пістолет, а також гумові кийки, димову шашку та інші предмети.

  Усе виявлене було вилучено та направлено на експертне дослідження. За висновками фахівців Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС в Житомирській області, пістолет та порох дійсно становили реальну небезпеку. Відтак слідчі оголосили чоловікові підозру.

  За чинним законодавством подібні протиправні дії караються позбавленням волі строком від 3 до 7 років.

4301

За матеріалами ВК ГУНП у Житомирській області

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework