Житомирщина: трьом учасникам терористичної організації «ДНР» повідомлено про підозру у скоєнні злочинів та оголошено у міжнародний розшук

Житомирщина: трьом  учасникам терористичної організації «ДНР» повідомлено про підозру  у скоєнні злочинів та оголошено у міжнародний розшук

  За процесуального керівництва Житомирської обласної прокуратури слідчими УСБУ в області трьом особам повідомлено про підозру в участі у терористичних організаціях та в участі у діяльності не передбачених законом збройних формувань (ч.1 ст. 258-3 та ч.2 ст. 260 КК України).

   За даними слідства, троє осіб, уродженці міст Артемівськ Донецької області, Донецьк та Луганськ, 1993, 1973 та 1964 років народження, тривалий час, з 2014 та 2015 року дотепер, у складі незаконних збройних формувань брали участь у збройних нападах на установи органів місцевого самоврядування, будівлі правоохоронних та інших державних органів.

  Підозрювані чинили збройний опір правоохоронцям та військовослужбовцям, задіяним у проведенні антитерористичної операції та Операції об’єднаних сил, безпосередньо беручи активну участь у бойових діях проти них. 

  Усіх трьох підозрюваних оголошено в міжнародний розшук, судом надано дозвіл на їх затримання та доставку в суд для вирішення питання про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

  Досудове розслідування проводиться у формі спеціального досудового розслідування слідчим відділом УСБУ в області.

  Житомирська обласна прокуратура здійснює процесуальне керівництво.

Пресслужба Житомирської обласної прокуратури

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework