У Житомирі чоловік прийшов на масаж, побив і пограбував масажистку

У Житомирі чоловік прийшов на масаж, побив і пограбував масажистку

  Увечері 26 листопада у Житомирі 34-річний уродженець Криму прийшов на прийом масажу, напав на масажистку в її ж квартирі, побив і пограбував. Поліцейські швидко встановили особу та затримали підозрюваного у вчиненні тяжкого злочину. Розпочато кримінальне провадження.

  Про це Суспільному розповів т.в.о. начальника Житомирського відділу поліції ГУНП Сергій Синявський.

  За його словами, близько 21 години до Житомирського відділу поліції надійшло повідомлення про напад на жительку обласного центру. Потерпіла, 26-річна жінка, розповіла, що годину тому до її квартири за попередньою домовленістю на процедуру масажу прийшов чоловік, якого вона знала лише на ім’я. У помешканні, крім господині, нікого не було. Відвідувач цим і скористався: він спричинив жінці тілесні ушкодження, а коли та втратила свідомість, виніс з її оселі близько 2 тисяч гривень і особисті речі. Отямившись, потерпіла звернулась по допомогу до сусідів, і ті зателефонували на спецлінію "102".

  Уже за кілька годин оперативники карного розшуку Житомирського відділу поліції та патрульні ТОРу розшукали підозрюваного на території одного з підприємств міста, де він працював, а заодно і тимчасово мешкав.

  Затриманим у порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України є 34-річний уродженець Криму. Про чоловіка відомо, що він раніше притягувався до кримінальної відповідальності за особливо тяжкий злочин і відбував покарання в одній з пенітенціарних установ на Житомирщині. З місць позбавлення волі звільнився минулого року.

  Під час затримання у чоловіка вилучені речі, викрадені з квартири заявниці та інші докази його причетності.

  Вчинення розбійного нападу поліцейські розслідують у рамках розпочатого відповідного кримінального провадження. У ході досудового розслідування можлива додаткова правова кваліфікація окремих обставин.

  За чинним законодавством подібні протиправні дії караються позбавленням волі на строк до 7 років.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework