Діти до ЗОШ №7 ходять через смітник: у Житомирі черговий сміттєвий скандал. ФОТО

Діти до ЗОШ №7 ходять через смітник: у Житомирі черговий сміттєвий скандал. ФОТО

  Вивіз сміття – наболіле для Житомира. Цього разу батьки незадоволені тим, що діти, які навчаються у ЗОШ №7, вимушені ходити до школи через смітник. 

 

  Відповідне повідомлення з фото надійшло до редакції «20 хвилин».

  «Доброго дня. Допоможіть розібратися з вивозом сміття, діти ходять через смітник до школи номер 7. Зараз його в два рази більше. Було б добре, щоб наш ЖЕК поставив більше баків для сміття, а не два на всю вулицю...», - йдеться у зверненні.

  Ми зв’язалися з виконуючим обов’язки головного інженера  КАТП 0628 Ігорем Коберником, щоб дізнатися, як сьогодні обслуговують зазначену ділянку:

  «Школа визначила орієнтовно необхідну кількість баків, зараз їх там стоїть два баки, просто в різних місцях. Ми регулярно вивозимо звідти сміття, по графіку – це понеділок і четвер. Якщо до нас звернеться школа, щоб доставити там баки – ми це зробимо, але нас не інформували, вистачає їм баків чи ні. Ми приїхали, сміття вивезли і все».

  План дій, який у цій ситуації пропонують, – батькам звернутися з пропозицією до дирекції школи, опісля, школа звертається до КАТП з проханням встановити більше баків.

  «У школи може бути бюджетне фінансування. Вони могли закласти одну суму на обслуговування цієї зони: з встановленням контейнерів, вивезенням сміття. Нехай батьки звернуться до директора школи, що не вистачає баків, щоб вони заклали кошти на встановлення третього контейнеру. Бо сміття в школах і садочках ми вивозимо регулярно, може дійсно не вистачати баків, бо сміття можуть викидати і з прилеглих територій», - пояснює Ігор Коберник.

c5708e3e9c95dd72a3e83af63bdc1056b650ffe5

 

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework