Прикинувся підлітком: чоловік з Житомира розбещував 11-річну дівчинку з Харківської області

Прикинувся підлітком: чоловік з Житомира розбещував 11-річну дівчинку з Харківської області

  У Житомирській області 39-річний чоловік через інтернет розбещував 11-річну дівчинку з Харківської області.  Збоченець писав дівчинці повідомлення і вимагав від неї надсилати йому інтимні фото.

   Про це повідомляє tsn.ua з посиланням на пресслужбу Нацполіції Харківської області.

  До поліції звернулася мама дівчинки. Вона розповіла, що її дитині в Мережі систематично пише повідомлення інтимного характеру якийсь чоловік.

  Правоохоронці провели оперативно-розшукові заходи та викрили ймовірного підозрюваного. Ним виявився 39-річний житель міста Житомира.

  Встановлено, що у липні 2019 року чоловік спеціально зареєструвався у інтернет-мережі та познайомився з 11-річною дівчинкою, представившись 13-річним підлітком.

  "Чоловік за допомогою мобільного телефону та планшету спочатку надсилав дитині повідомлення та вів з нею бесіди на сексуальні теми, а також навчав її статевим збоченням. Упевнившись, що дитина виконує кожну його вимогу, попрохав сфотографувати та зняти на відео свої статеві органи та відправити йому. Чоловік майже щомісяця до травня 2020 року виходив на зв’язок з дівчинкою та просив відтворювати сексуальні акти, а фотографії відправляти йому", - розповіли у поліції.

  Наразі зловмисник утримується під вартою. За розбещення неповнолітньої дитини йому загрожує до 8 років позбавлення волі. 

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework