У міській лікарні Житомира один лікар допомагає 20-30 COVID-хворим

У міській лікарні Житомира один лікар допомагає 20-30 COVID-хворим

  У міській лікарні Житомира №2 ім. В.П. Павлусенка одному лікарю доводиться надавати допомогу 20-30 хворим на коронавірус. 

   Про це в ефірі телеканалу СК1 повідомив завідувач міським центром ішемічної хвороби та некоронарногенних захворювань серця, завідувач інфекційним відділенням лікарні №2 Олесь Кутній, передає кореспондент Укрінформу.

  «Навантаження, яке ми несемо, за межами можливостей. У нас великий об’єм роботи для медсестер, санітарок і лікарів. Навантаження на лікаря доходить до 20-30 хворих, а це пацієнти у стані середньої тяжкості та у тяжкому стані. У своєму відділенні я не бачив ще лікаря, який би не перепрацьовував», - зазначив Кутній.

  За його словами, у лікарні №2 розгорнули 200 місць для хворих із коронавірусом, з яких 155 уже зайняті. За добу в медзаклад госпіталізували 42 пацієнтів.

  Лікарня №2 ім. В.П.Павлусенка належить до медичних закладів другої хвилі для лікування COVID-19. До надання допомоги інфікованим її залучили 17 вересня.

  В області "червоний" рівень епіднебезпеки встановлений у містах Житомир, Бердичів, Коростень, Малин, Новоград-Волинський та в Андрушівському, Бердичівському, Ємільчинському, Житомирському, Коростишівському, Лугинському, Любарському, Народицькому, Овруцькому, Попільнянському, Романівському, Черняхівському, Чуднівському районах.

Новини Житомира

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework