У Житомирі в поліклініці №2 вагітним виділили окремий поверх, щоб убезпечити їх від COVID

У Житомирі в поліклініці №2 вагітним виділили окремий поверх, щоб убезпечити їх від COVID

  У Житомирі в міській поліклініці №2 для роботи з вагітними виокремили третій поверх будівлі, щоб відокремити вагітних від хворих на коронавірус.

   Про це Суспільному розповів заступник директора лікарні № 2 Віктор Шрамко. За його словами, на першому поверсі будівлі беруть кров для тестування на коронавірус:

  "Для жіночої консультації створено такі умови, що вагітна жінка потрапляє до нас на консультацію і тут їй роблять і огляд, і забір крові, і подальше її обстеження".

У Житомирі в поліклініці №2 вагітним виділили окремий поверх, щоб убезпечити їх від COVID  Завідуючий жіночою консультацією лікарні №2 Сергій Форманюк каже, що серед вагітних також є жінки, які були контактними особами з людьми, які хворіють на коронавірус:

  "У такому випадку вагітні знаходяться на самоізоляції мінімум 14 днів . Є також випадки, коли вагітні починають хворіти, але, на щастя, ми не мали справи з важким перебігом коронавірусної інфекції у вагітних . Захворювання протікає в легкій формі".

У Житомирі в поліклініці №2 вагітним виділили окремий поверх, щоб убезпечити їх від COVID  Житомирянка Марія Костенко прийшла на жіночу консультацію. Жінка каже, що це її друга вагітність і відвідування консультації в період пандемії відрізняється:

  Ті рази, це було 2 роки тому, я ходила і нічого не боялася. Людей було набагато більше, а зараз – вагітних менше, а хворих більше знизу, на перших поверхах. Заходити в поліклініку страшно, бо всюди чуєш про коронавірус".

 

Авторка: Дар’я Самаріна

Камера: Сергій Базилюк

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework