У Житомирі 13 500 школярів продовжують навчання в школах

У Житомирі 13 500 школярів продовжують навчання в школах

  З 2 листопада у Житомирі 18 тисяч школярів навчаються дистанційно, а 13 500 учнів 1-4 класів продовжують навчання в школі. У такому режимі школи працюватимуть два тижні.

   Про це Суспільному розповіла заступник начальника департаменту освіти Житомирської міської ради Раїса Кошевич. За її словами, навчання 1-4 класів має проходити з дотриманням карантинних вимог:

  "Було проведено велику роботу з роз’яснення батькам режиму роботи, специфіки навчання в 1-4 класах. Зрозуміло, що цей навчальний процес передбачає віддалення на безпечну відстань учнів один від одного, мінімізування спілкування дітей під час освітнього процесу, під час перерв, під час відвідування їдальні".

У Житомирі 13 500 школярів продовжують навчання в школах  Заступниця директора Житомирської міської гімназії №3 Наталія Шиліна каже, що в їхньому навчальному закладі розробили схему, щоб забезпечити безпеку учнів початкової школи:

  "Щоранку вчителі зустрічають дітей на подвір’ї гімназії, і вже потім організовано діти заходять до приміщення. Класи навчаються з першого по третій поверх. Всі аудиторії задіяні. За кожним класом закріплені дві аудиторії. Перша – для навчання цілим класом. Інша – для поділу на англійську та українську мови. Наші технічні працівники прибирають у класі після кожного уроку, протирають парти та на перервах прибирають спортивні зали. У гімназії, у зв’язку з введенням у нашому місті "червоної" зони, для навчального процесу проблем не існує. Наші діти забезпечені всіма необхідними засобами".

У Житомирі 13 500 школярів продовжують навчання в школах  Учениця 4-А класу Анастасія Шайда розповіла, що користуватися санітайзерами в гімназії їх привчили з 1 вересня:

  "Ось, дивіться, як треба правильно робити. Спочатку розтерти руками, потім між пальчиками, де нігті. Це треба робити, щоб не було мікробів, і щоб не наражати нікого на небезпеку".

 

Авторка: Антоніна Тугас

Камера: Ігор Грач, Олександр Данилюк

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework