На Житомирщині ще 4 медзаклади збираються перепрофілювати під лікування хворих на коронавірус

На Житомирщині ще 4 медзаклади збираються перепрофілювати під лікування хворих на коронавірус

  Обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій рекомендувала двом міським головам та двом керівникам районів перепрофілювати лікарні під лікування хворих на коронавірус.

  Мова йде про Бердичів, Малин та Коростишівський і Черняхівський райони. Також додаткові місця для лікування хворих на коронавірус виділять в обласній лікарні ім. О.Ф.Гербачевського, - зазначає suspilne.media.

  За інформацією пресслужби Житомирської облдержадміністрації, про це йшлося на засіданні обласної комісії ТБНС 30 жовтня. Для стаціонарного лікування хворих на COVID-19 та людей, у яких підозрюють коронавірус, рекомендують перепрофілювати комунальне неприбуткове підприємство "Бердичівська міська лікарня" Бердичівської міської ради (150 ліжок); КНП "Малинська міська лікарня" Малинської міської ради (120 ліжок); КНП "Коростишівська центральна районна лікарня ім.Д.І.Потєхіна" Коростишівської районної ради (120 ліжок); КНП "Черняхівське територіальне медичне об’єднання" Черняхівської районної ради (80 ліжок).

  Також обласному управлінню охорони здоров’я рекомендували звернутися з клопотанням про внесення до Переліку закладів охорони здоров’я, що визначені для госпіталізації пацієнтів з гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2, комунального некомерційного підприємства "Обласна клінічна лікарня ім.О.Ф.Гербачевського" Житомирської обласної ради у кількості 330 ліжок.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework