У Довжику чаркування закінчилося різаниною

У Довжику чаркування закінчилося різаниною

  В обідню пору 24 жовтня до Житомирського районного відділення поліції надійшло повідомлення з лікарні про ушпиталення 19-річного хлопця з ножовим пораненням. Вже за кілька годин правоохоронці встановили особу причетного до події та затримали його. Розпочато розслідування.

   Про це  повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

  За повідомленням медиків, близько 13 години дня до лікарні доставили 19-річного жителя с. Довжика Житомирського району. Під час огляду лікарі діагностували у нього рану грудної клітини та шоковий стан.

  За адресою, звідки доставили пораненого, виїхала слідчо-оперативна група районного відділення. Поліцейські зібрали низку речових доказів, опитали ймовірних свідків й очевидців та провели інші дії.

  Відтак з’ясувалось, що того дня хлопець перебував у будинку 63-річного односельчанина. Попередньо, обоє розпивали спитні напої, коли між ними виник конфлікт, що переріс у сутичку. Саме під час неї парубок і отримав поранення.

  Чоловіка, ймовірно причетного до травмування хлопця, поліцейські затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України та розпочали досудове розслідування.

  Наразі слідчі оголосили йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) ККУ. Законодавством подібні протиправні дії караються позбавленням волі на термін від 5 до 8 років. Триває з’ясування всіх обставин події.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework