Озеленення Житомирщини: лісівники сьогодні висадили 300 тисяч дерев

Озеленення Житомирщини: лісівники сьогодні висадили 300 тисяч дерев

  Фактично на усій території Житомирщини сьогодні сильний дощ змінювався трішечки слабшим дощем. Проте ні рясна волога з неба, ні налипаючий грунт та калюжі під ногами, ні подекуди дошкульний вітер не завадили лісівникам області виконати свій найголовніший обовязок – посадити ліс.

 

  «Направду така погода навіть дуже сприятлива, - посміхається начальник Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства Віктор Сахнюк, котрий разом з колективом управління садять в цей день сосни та берези в Лугинському держлісгоспі. – Для оцих саджанців, котрі ми нині висаджуємо, кращого не побажаєш - і вологи достаттньо і температура повітря оптитмальна. Тож дякую усім, хто долучився сьогодні до озеленення нашого краю. Певен, що наша участь у такому масштабному проекті є важливою.»

  Відтак майже 600 осіб державної лісової охорони та тих, хто виявив бажання посадити своє дерево, у всіх 20 державних лісогосподарських підприємствах Житомирщини на площі понад 50 гектарів висадили сьогодні понад 300 тисяч штук дерев. Таким є вклад лісівників області у реалізацію масштабного проекту «1 000 000 дерев за 24 години» в рамках Всеукраїнської акції «Озеленення України» за підтримки Державного агентства лісових ресурсів України та Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України.

121999395 3145628522232620 6487791711783037366 o


Пресслужба Житомирського ОУЛМГ

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework