В авіакатастрофі на Харківщині загинули два курсанти з Житомирщини

 В авіакатастрофі на Харківщині загинув курсант з Озерного, що на Житомирщині. Інформацію про це Суспільному підтвердила заступниця Новогуйвинського селищного голови Лариса Руцька.

  Нижче наводимо скріншот із сторінки групи Здравствуй, Озёрное! у мережі Facebook

В авіакатастрофі на Харківщині загинув курсант з Житомирщини

  Скріншот із сторінки групи Здравствуй, Озёрное! у мережі Facebook

  ОНОВЛЕНО:

  16.00 – викладачка "Житомирської політехніки" Ірина Коцюба на своїй сторінці у мережі Facebook повідомила, що другим загиблим в авіакатастрофі на Харківщині курсантом з Житомирщини є Богдан Матвійчук з Новограда-Волинського – випускник ЗОШ №7, який вступив до університету у 2018 році.

В авіакатастрофі на Харківщині загинули два курсанти з Житомирщини

  Скріншот зі сторінки Ірини Коцюби у мережі Facebook

  16.20 – Заступниця міського голови Новограда-Волинського Оксана Гвозденко у коментарі Суспільному підтвердила інформацію про загибель Богдана Матвійчука з Новограда-Волинського:

  "Інформація, на жаль підтвердилася, бо вночі туди виїхали батьки. Дорогою вони сподівалися, що Богдан буде одним з тих, хто лишився живий, але сталося, на жаль, не так. Про Богдана можу сказати тільки хороше – він випускник школи №7, школи, де я працювала заступницею директора 13 років. Дитина надзвичайно порядна, один у батьків. У кожній школі є напрям роботи, який розвивається найбільш активно, у нашій – це військово-патріотичне виховання. Сьома школа знаходиться в мікрорайоні, де жили і живуть військові, і дуже багато дітей з цієї школи вступають до військових училищ. Богдан теж хотів стати військовим. Дуже співчуваємо родині. Неймовірна трагедія".

  16.30 – про те, що в авіакатастрофі загинули двоє курсантів з Житомирщини, написав на своїй сторінці у мережі Facebook голова Житомирської облдержадміністрації Віталій Бунечко. Він вказав, що загиблі – курсанти Харківського університету Повітряних Сил ЗСУ ім. І. Кожедуба Дмитро Студінський з Озерного та Богдан Матвійчук з Новограда-Волинського.

В авіакатастрофі на Харківщині загинули два курсанти з Житомирщини  Фото: Facebook Віталія Бунечка

  Загиблі курсанти Богдан Матвійчук та Дмитро Студінський.

 Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework