Управління правового забезпечення відстояли 382 мільйони гривень на користь держави

  Управління правового забезпечення Головного управління ДПС у Житомирській області інформує про те, що з початку 2020 року за їх участю було розглянуто 403 судові справи на суму понад 382,3 мільйонів гривень у судах різних інстанцій.

  З них на користь територіальних органів ДПС у Житомирській області вирішено майже 220 справ, на суму 228,3 мільйонів гривень, що складає 54,6 відсотка від кількості та 59,7 відсотка від суми.

  Загалом з початку року на розгляді у судах різних інстанцій, з урахуванням попередніх періодів, перебувало 1115 справ, які стосуються питань сплати податків платниками області. Загальна сума позовів – 1421,2 мільйона гривень.

  Як повідомляють в управлінні, зазвичай спірні питання можна вирішити без залучення судових інстанцій, але якщо вже цього не уникнути, то податкові юристи ретельно готуються і збирають міцну доказову базу, аби мати сильні позиції у суді. Саме цей фактор є визначальним у позовній роботі юристів. Водночас зібрані податківцями докази зазвичай відкриті платникам для ознайомлення і вони завжди можуть оцінити, чи матиме справа судову перспективу. Адже головне – це захист економічних інтересів держави.

 Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework