На Житомирщині жителям Барашівки не подають газ до будинків, але вимагають платити за доставку

  На Житомирщині 44 будинки Барашівського масиву більше двох років не підключають до газопроводу, але вимагають платити за доставку газу.

   Про це Суспільному розповів житель Барашівського масиву Андрій Грицько. За його словами, жителі 44 будинків виготовили проєктну документацію на газопровід до будинків, з них 12 жителів провели внутрішню газифікацію та встановили газові прилади, але газу в будинках немає:

  "За гроші членів кооперативу ми оплатили газову систему, яка будувалася з 2007 до 2017 року. 12 березня я отримав рахунки за газ і тоді ж заплатив. До сьогодні ми не можемо вирішити питання, щоб нам подали в труби газ. Тут живуть люди з дітками та пенсіонери. Газ нам обійшовся в немалу копійку, у 2016 році це було 22 тисячі 500 гривень".

На Житомирщині жителям Барашівки не подають газ до будинків, але вимагають платити за доставку  Житель Барашівського масиву Валерій Крук у коментарі Суспільному розповів, що почав зводити свій будинок у 2014 році, але вже два роки не може продовжувати ремонтні роботи через те, що до його будинку не можуть пустити газ:

  "Я виконав усі вимоги, купив газову плиту та котел, який я зараз зняв, щоб його не вкрали. На цьому роботи зупинились, бо я не можу визначитися, чи мені переходити на електронне опалення та встановлювати електрокотел".

На Житомирщині жителям Барашівки не подають газ до будинків, але вимагають платити за доставку  Валерій Крук каже, що роботи з проведення газогону до будинку були завершені в 2017 році:

  "Для покращення побутових умов я вирішив провести газ. Було поставлено стояк та видано документ, що ми маємо право на виготовлення технічної документації. Були проведені внутрішні роботи та сплачені гроші. Це підтверджують документи, які в мене є. Приїхали люди від газової організації, хотіли пустити газ, але його не виявилося в мережі. Орім того, що газу немає, мені приходять повідомлення, що є заборгованість газу на суму 198 гривень 76 копійок. І, як мені сказали, це за те, що документально газ подається".

На Житомирщині жителям Барашівки не подають газ до будинків, але вимагають платити за доставку

  Представниця акціонерного товариства "Житомиргаз" Анастасії Майчук каже, що газ для жителів Барашівського масиву не могли постачати, тому що було виявлене пошкодження герметичності газопроводу.

  "Будівництво газопроводу до Барашівського масиву тривало дуже довго через проблеми з фінансуванням від замовника. Коли газопровід був готовий до введення в експлуатацію, наші фахівці проводили контрольне обстеження. І в ході цього обстеження було виявлено пошкодження герметичності газопроводу. Наразі наші фахівці усувають пошкодження, і вже протягом місяця споживачі отримають газ. Споживачам Барашівського масиву, яким зараз приходять платіжки за доставку газу, коли газ вже буде включений, ми радимо звертатись до центру обслуговування клієнтів".

 Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework