Порожні криниці в Оліївській громаді: фахівці працюють над вирішенням проблеми

  Порожні криниці стали неабиякою проблемою для жителів Оліївської ОТГ. Це болюче питання хвилює усіх жителів громади. Над його вирішенням секретар сілької ради Анатолій Мельниченко та депутатський корпус працюють уже не один місяць. Проте, цей процес не такий простий і швидкий, як здавалося б.    

   У громаді є свердловини на полях. Однак свого часу, в результаті розпаювання землі, вони потрапили у приватну власність. Сьогодні стоїть питання про передачу їх на баланс сільської ради. І це питання розглядалось на черговій сесії, яка проходила 11 вересня. В результаті, було створено комісію, яка буде займатися обстеженням даних свердловин, розповідається на сайті Оліївської ОТГ.

  Як тільки секретарем Оліївської сільської ради було призначено Анатолія Мельниченка, на першій же сесії було прийнято рішення про виготовлення проєктно-кошторисної документації на будівництво артезіанських свердловин та башт Рожновського в селах громади.

  «У нас 9 населених пунктів, де є проблема з питною водою. Я проживаю в громаді і як ніхто розумію своїх земляків, тому стараюсь як найшвидше посприяти у вирішенні даного питання», - говорить Анатолій Мельниченко.

  Дане питання знаходиться на контролі, робиться все можливе для найшвидшого вирішення цієї складної ситуації.

  До слова, в даному напрямку вже є певні напрацювання: побудовані криниці у Піщанці, Довжику та Світині. Тож тепер місцеві жителі можуть сміливо черпати там чисту питну воду.

 Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework