Цього року «Житомиргаз Збут» розрахувався за газ на 165%

  За перших сім місяців 2020 року ТОВ «Житомиргаз Збут» сплатив НАК «Нафтогаз» 502 млн грн, при цьому населення у Житомирській області спожило газ на суму 304,4 млн грн.

 Таким чином, компанія розрахувалася з оптовим продавцем на 165%, що суттєво зменшує попередній борг. Наразі заборгованість перед «Нафтогазом» лишається на рівні 362 млн грн.

  Варто зазначити, що існує й заборгованість за спожитий газ від побутових спожичів, вона складає 408,4 млн грн.

  Серед основних причин цих боргів спеціалісти називають заниження норм споживання природного газу домогосподарствами, які не мають лічильників, а також неприведення обсягів споживання газу до стандартних умов.

  Частіше за все, борги у населення накопичуються за час опалювального періоду, коли відбувається найбільше споживання природного палива. Саме тому, ми пропонуємо ощадливим клієнтам долучитися до акції «Твоя енергонезалежність» і закупити газ на зиму за акційними цінами. До 15 вересня 2020 року ще є можливість купити блакитне паливо за ціною 4,99 грн за кубометр.

  Нагадаємо, що акційною пропозицією наприкінці літа вже скористалося понад 600 клієнтів ТОВ «Житомиргаз Збут». Приєднатися до акції дуже просто: оформіть заявку на участь в Особистому кабінеті на сайті 104.ua або ж телефонуйте до Контакт-центру (0412) 55-94-04.

  «Житомиргаз Збут» є найбільшим постачальником природного газу у Житомирській області. Компанія висловлює вдячність кожному клієнту, який обрав наші послуги, а разом із тим комфорт та надійність.

 

 Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework