На Житомирщині 7-річний хлопчик намагався самостійно загасити пожежу – дитина в лікарні

  5 вересня у Бердичівському районі спалахнув сінник – 7-річний хлопчик намагався самостійно загасити пожежу, в результаті чого потрапив у лікарню з опіками та отруєнням продуктами горіння. Наразі стан дитини задовільний.

   Про це повідомляється на сайті обласного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій.

  5 вересня о 17:50 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про загоряння господарчої споруди в селі Закутенці Бердичівського району. По прибуттю на місце події рятувальники встановили, що горить дерев’яний сінник. Велику пожежну навантаженість також складало тюковане сіно, що зберігалося всередині будівлі. Спочатку пожежники 39-го пожежно-рятувального посту загасили вогонь від розташованого поруч з сінником сараю та не допустили поширення займання на більшу площу. Загалом, вогонь знищив сінник та 10 тон сіна. Причини пожежі з'ясовують фахівці ДСНС.

  О 18:40 пожежу локалізували, а о 00:10 ліквідували. У ході гасіння довелося здійснити 4 підвози води з місцевого ставка. Окрім того, ще до прибуття рятувальників, під час самостійного гасіння пожежі травмувався 7-річний хлопчик, якого з діагнозом "отруєння продуктами горіння" та опіками верхніх і нижніх кінцівок госпіталізували до районної лікарні. Наразі стан здоров’я дитини задовільний.

 

 Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework