Поліцейські затримали уродженця Житомирщини, якого підозрюють у вбивстві та зґвалтуванні жінок

  Про це йшлося 4 вересня, під час брифінгу керівника поліції Київської області Андрія Нєбитова щодо затримання серійного зловмисника.

   Напочатку полковник поліції наголосив, що надважлива частка профілактичної функції правоохоронців та суспільства – це висвітлення інформації про злочин та невідворотність покарання для зловмисників.

 Так, в літку 2019 року на полі у Макарівському районі виявлено тіло 62-річної жінки з ознаками насильницької смерті. З того часу жодного дня правоохоронці не зупинялись для розкриття цього тяжкого злочину.

 Розпочинаючи з ретельного відпрацювання місця скоєння злочину, поліцейські крок за кроком встановлювали перебіг обставин. Саме сліди і речі вилучені під час огляду місця події і стали ключовими у розкритті цього зухвалого злочину.

  Надалі правоохоронці розпочали аналітичну роботу, у результаті якої поліцейським вдалося вийти на слід підозрюваного і затримати його. Ним виявився 53-річний уродженець Житомирської області, який у свій час відбував покарання за скоєні злочини. Останній вирок суду – 5 років позбавлення волі за грабіж.

118862470 3280824711972678 4833044262976794271 o

  Наразі зловмиснику оголошено про підозру у скоєння злочину, передбаченого п. 6 ч. 2. ст. 115 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі від десяти до п’ятнадцяти років або довічне позбавлення волі. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

  Також працівники поліції довели його причетність до скоєння ще 4 злочинів – пограбування, зґвалтування та насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним шляхом.

  Андрій Нєбитов звернувся до жінок, які стали жертвою зловмисника і з певних етичних міркувань не звернулись одразу до правоохоронців, з проханням повідомити про це до поліції та надати свідчення. Оскільки зловмисник повинен понести відповідальність за усі вчинені ним злочини.

 Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework