У Бердичеві на двох підприємствах виявили спалахи коронавірусу

  У місті Бердичів Житомирської області виявили спалахи коронавірусу на швейній фабриці та водоканалі. 

   "Загалом по місту та району загальна кількість випадків інфікувань становить 290 осіб: 216 – у Бердичеві та 74 – в районі. Наразі, як було зазначено, 47 осіб знаходиться в самоізоляції під амбулаторним наглядом сімейних лікарів. В інфекційному відділенні КНП «Бердичівська міська лікарня» знаходиться 18 осіб із підтвердженим діагнозом COVID-19 (10 – жителі Бердичева, 4 – жителі сіл Бердичівського району та 4 – жителі Ружинського району) та 8 осіб із підозрою, - зазначає rio-berdychiv.info.

  Міський голова запитав про ситуацію із Бердичівською швейною фабрикою, де було виявлено випадки захворювання, на що прозвучала відповідь, що станом на вчорашній день було відомо про 7 хворих. Але у залі прозвучала цифра, що наразі таких налічується вже 10. Вірогідно, що ще 3 випадки – це особи із числа сімей інфікованих, тобто контактні. Другий поверх підприємства закритий і працівники знаходяться в самоізоляції та здають ПРЛ-тести.

  Ще 2 випадки зафіксовано на МКП «Бердичівводоканал». Тому мер зазначив, що у місті поширюється захворюваність на підприємствах. А от на рахунок дитячого садочку №22, новина про закриття на карантин якого ошелешив усіх два тижні тому, то тут ситуація покращилась. Заступник міського голови Валентина Адаменко доповіла, що хворих працівників садочку, а їх налічується 3 осіб, ще лікують. З сьогоднішнього дня працівники закладу вже вийшли на роботу, а з 10 вересня, після ще однієї дезінфекції приміщення, дитячий садочок розпочне приймати дітей.

 Новини Житомира

 

Последнее изменение Четверг, 03/09/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework