У Житомирському РВ АМУ вивчали інструменти економічного розвитку громади

  У Житомирському регіональному відділенні АМУ пройшов онлайн-практикум із застосуванням законодавства на тему: "Інструменти економічного розвитку громади".

   Захід організовано в рамках проекту "Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні" (ПУЛЬС), який реалізовує Асоціація міст України за підтримки USAID. Захід транслювався у мережі Фейсбук на сторінках Житомирського РВ АМУ та "ПУЛЬС:Децентралізаційний марафон".

  В онлайн-заході взяли участь посадові особи органів місцевого самоврядування Коростенської, Ємільчинської, Курненської, Пулинської, Швайківської, Новоград-Волинської, Овруцької, Житомирської, Радомишльської, Городницької, Новогуйвинської, Коростишівської, Баранівської громад.

  Модератор заходу Жанна Соловйова поінформувала слухачів про грантові та експертні можливості для місцевого економічного розвитку, пропозиції та конкурси для громад, ознайомили учасників практикуму із нормативно-правовими документами, які регулюють роботу фондів фінансування інфраструктурних та інвестиційних проектів, порядками надання коштів та написання проектних заявок.

  На конкретних прикладах проектної діяльності та співпраці громадської організації з органами місцевого самоврядування Житомирщини модератор Жанна Соловйова проаналізувала типові помилки та специфіку оцінювання поданих проектів, озвучила кращі практики використання ОМС інструментів підтримки малого і середнього бізнесу на місцевому рівні.

  Також під час онлайн-заходу модератор відповідала на питання, що цікавили представників громад, та надавала слово для виступу учасникам заходу.

 Новини Житомира

 

Последнее изменение Вторник, 01/09/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework