Під Житомиром знайшли понівечене тіло бібліотекарки: жінка поверталася додому з сільського кафе

  Селяни певні, що до злочину причетний підліток.

   У селі Ярунь Житомирської області жорстоко вбили 39-річну бібліотекарку Юлію Алєксєєву. Матір двох дітей знайшли задушеною на дорозі неподалік її дому. Селяни запевняють, що знають підозрюваного і зазначають, що це вже не перший злочин, втім, винуватці досі не покарані. 

  Про це йдеться в сюжеті ТСН.

  У центрі Яруні зібралося зо  дві сотні людей. Вони кажуть, що у їхньому, колись тихому селі, тепер лячно ходити навіть удень.

  Загибла Юлія Алєксєєва того вечора була у сільському кафе з подругами. Додому пішла пішки, сама, однак не дійшла до свого будинку 200 метрів. Її бездиханне тіло на дорозі  знайшов сусід, який йшов на світанку на роботу.

  "Я навіть не повірила що  вона, знаю що її шльопанці, але в голові не вкладається, так по звірячому, там обличчя немає", - розповіла очевидиця Ліля Дідковська. 

  Сестра загиблої Інна Григорчук каже, що вбивця Юлії нічого не забрав: "Біля неї  була сумочка, в сумочці було 250 грн, які вона перед цим знімала з банкомату.  Був телефон, карточка банківська, все в сумочці".

  Селяни певні, що до злочину причетний підліток. Нарікали на нього й раніше. "Дебоширить, краде, наркотики, чогось все село на нього. Приїхали кінологи, щось ця собака не пішла ні до  кого, а пішла саме туди (до хлопця - ред.)", - каже місцева Людмила Ладзюк.

  У поліції кажуть, що підлітка допитали. Він дійсно того вечора був у тому ж кафе, що й бібліотекарка. В іншій компанії святкував 17 день народження. Із жінкою вони навіть розмовляли, це зафіксували камери відеоспостереження. І, ймовірно, йшли додому тією ж вулицею.

  "Розглядаємо кілька версій і в одній із версій підозрюється дана особа. Це сусіди. Вони живуть недалеко одне від одного, це одна дорога. Але розумієте, що це не є прямим доказом", - повідомив заступник начальника ГУ НП у Житомирській області Артем Лисогор.

  У поліції кажуть, що з місця вбивства зібрали багато доказів. Тепер усім треба чекати результатів експертиз. Рідні хлопця, які теж прийшли на збори, також просять односельців не робити завчасних висновків. Мовляв, юнак не здатен на вбивство. Врешті навіть сестра убитої попросила односельців не гарячкувати.  

  "Не скандальте, не ганьбіть ту родину без доказів", - закликала Інна Григорчук. 

  У поліції селянам пообіцяли, що на вулиці виведуть додаткові екіпажі патрульних. У вбитої Юлії Алєксєєвої залишилися  чоловік і двоє дітей 10 та 14 років. 

 Новини Житомира

 

Последнее изменение Пятница, 28/08/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework