На Житомирщині безробіття найбільше вразило жінок, а кожен третій зареєстрований безробітний – молода людина до 35 років

  У січні-липні 2020 року послуги державної служби зайнятості отримали понад 34,9 тис. жителів області. Це майже на 5,9 тис. осіб більше (або на 20%), як за сім місяців 2019 року.

 

  Найбільше зросла кількість безробітних у Радомишльському, Житомирському, Бердичівському і Новоград-Волинському районах: місцеві підрозділи обласної служби зайнятості зареєстрували на 40-70% більше звернень, як торік, - повідомляють у пресслужбі установи.

  Безробіття найбільше вразило жінок (серед цьогорічних безробітних їх 55%) та жителів міст (53%). Кожен третій зареєстрований безробітний в області – молода людина до 35 років, кожен четвертий – потребує додаткових гарантій зайнятості для працевлаштування (випускники шкіл і навчальних закладів; батьки, які виховують неповнолітніх дітей або дітей з інвалідністю; люди, яким до пенсії залишилось 10 і менше років та інші соціально вразливі пошукачі роботи).

 Новини Житомира

 

Последнее изменение Среда, 26/08/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework