Рятувальники продезінфікували приміщення Житомирської ОДА через виявлений COVID-19 у працівників

  У Житомирі рятувальники продезінфікували приміщення облдержадміністрації задля попередження розповсюдження COVID-19, оскільки у працівників установи виявили це захворювання.

   Про це 21 серпня Житомир.info повідомили у пресслужбі управління ДСНС України у Житомирській області, зазначивши, що вірус підтвердили у кількох працівників.

  «Так, 20 серпня фахівці аварійно-рятувального загону спецпризначення Управління, перебуваючи в засобах індивідуального захисту та використовуючи спеціальний розчин, провели роботи зі знезараження приміщень облдержадміністрації в обласному центрі. Дані заходи були зумовлені підтвердженням захворюваності на Covid-19 у низки працівників закладу», – йдеться у тексті повідомлення, що надійшло на електронну пошту редакції.

  Прессекретар голови Житомирської облдержадміністрації Юрій Мельник у коментарі Житомир.info зазначив, що COVID-19 був виявлений лише в однієї працівниці установи.

  «Захворіла одна працівниця в одному з управлінь. З 20 серпня вона перебуває вдома, на ізоляції. Почувається добре», – поінформував Юрій Мельник.

  Аби уточнити інформацію щодо кількості підтверджених випадків COVID-19 у працівників ОДА, Житомир.info намагався зв’язатися телефоном з начальником управління охорони здоров’я облдержадміністрації Миколою Сусликом, однак станом на 19:00 год. отримати його коментар не вдалося.

  Не змогли надити інформації щодо кількості інфікованих і в пресслужбі обласної державної адміністрації.

  Доповнено о 19:30 год. 21 серпня

  Близько 19:30 год. начальник управління охорони здоров’я облдержадміністрації Микола Суслик повідомив Житомир.info, що коронавірус підтвердили у двох працівників ОДА.

  «Спорадичні випадки дійсно є, не йдеться про масове захворювання. Занедужали двоє людей з різних підрозділів. Вони ізольовані. Загрози працівникам облдержадміністрації та роботи установи немає», – запевнив Микола Суслик.

 Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework