У селищі Житомирської області посилили карантин в місцевій раді, військкоматі та газовій дільниці і закрили два садочки

  У смт Ємільчине Житомирської області з 10 серпня у селищній раді, районному військовому комісаріаті та газовій дільниці ввели посилений карантинний режим через зафіксовані випадки COVID-19 у працівників. Тимчасово призупинили роботу і дошкільних навчальних закладів №1 та №3.

   Про це повідомляють на сторінці Ємільчинської районної державної адміністрації у Facebook, - передає zhitomir.info.

  «У зв'язку із поширенням коронавірусної інфекції COVID-19, розпорядженням керівника робіт з ліквідації надзвичайної ситуації посилено карантинні заходи в смт Ємільчине», – йдеться у повідомленні.

  У розпорядженні зазначено: ввести з 10.08.2020 у Ємільчинській селищній раді, Ємільчинському районному військовому комісаріаті та Ємільчинській газовій дільниці посилений режим карантинних обмежень, пов'язаний із захворюванням працівників на коронавірусну інфекцію COVID-19. Також тимчасово призупинили роботу закладу громадського харчування та ще одного торговельний закладу і дитячого садочку №1.

  На сторінці Ємільчинської селищної ради у Facebook 10 серпня повідомили, що тимчасово не працюватимуть садочки №1 та №3, а працівники селищної ради на самоізоляції.

  «Станом на 10 серпня в громаді виявлено 12 осіб, хворих на COVID-19, в тому числі одна дитина (вісім осіб в Ємільчиному, дві - в Степанівці, по одній в Кулішах та Підлубах). Відповідно також зросла кількість осіб, які контактували із хворими. Для запобігання поширенню захворювання розпорядженням Ємільчинського селищного голови визначено першочергові заходи для цього: працівники селищної ради переходять на режим самоізоляції та дистанційної роботи, власникам закладів торгівлі слід забезпечити щоденну санітарну обробку приміщень закладів та прилеглої території, заборонена стихійна торгівля на вулиці та провулку Наума Тихого та тимчасово, з 11 по 25 серпня припиняється робота дитячих садків номер 1 та 3. Просимо дотримуватись карантинних обмежень, уважно ставитися до свого здоров'я та здоров'я оточуючих», – зазначають у дописі.

  На сайті Управління ДСНС у Житомирській області 10 серпня повідомляли, що в Ємільчиному продовжується комплекс заходів щодо запобігання поширенню коронавірусної інфекції.

  «Саме в Ємільчинському районі майже щодня рятувальники проводять санобробку об’єктів соціальної сфери, транспортної інфраструктури, техніки тощо.Так, 9 серпня фахівці ДСНС Ємільчинського районного сектору Управління ДСНС Житомирщини провели роботи зі знезараження 4 автомобілів та саму дільницю газової служби, адже нещодавно підтвердилася захворюваність на Covid-19 у токаря даного підприємства. Крім того, дезінфікувалися приміщення райвійськкомату, магазину та селищної ради», – зазначають на сайті.

 Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework