Депутат міськради піариться за бюджетні кошти

  Депутат Житомирської міської ради Микола Янушевич, який обирався від Блоку Петра Порошенка і був у числі запрошених на з’їзд партії «Пропозиція» піариться за рахунок коштів міського бюджету.

  Днями на паркані екологічного ліцею Житомира з’явився плакат зі словами «Реконструкція відбувається за підтримки Янушевича Миколи Вікторовича». При тому, що тендер на реконструкцію благоустрою ліцею оголошувало управління капітального будівництва Житомирської міської ради. Кошти у сумі 2 млн 520 тис. грн виділили з міського бюджету, - повідомляє «Вголос.Zt».

  Роботи виконує, згідно із результатами торгів, ТОВ «Управляюча компанія «Комфорт-Буд». Договір із підприємством підписали ще у березні 2020-го року. Хоча, згідно із даними єдиного порталу використання публічних фінансів http://spending.gov.ua, станом на 29 липня від фірми не надійшло жодного акту виконаних робіт.

  Інформацію про те, що роботи виконуються за кошти міського бюджету підтвердили і у замовника, в управлінні капітального будівництва. До слова, Микола Янушевич обирався до міської ради саме по тому округу, де розташований екологічний ліцей Житомира.

Новини Житомира

  

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework