Бердичівлянка заплатить штраф за 7-місячного алабая

  У Бердичеві алабай не на жарт налякав молоду пару і став причиною виклику поліції та складання протоколу про адміністративні правопорушення.

  Трапилося це 7 червня близько 20:30 на одній із вулиць мікрорайону «Корніловка». Хлопець з дівчиною їхали на скутері, коли побачили, як до них біжить пес. Щоправда йому лише 7 місяців, але навіть у такому віці така порода собак виглядає не зовсім маленькою. На щастя, тварину вони відігнали і не постраждали, але на місце пригоди все ж викликали правоохоронців. Власниця собаки, яка вийшла з подвір’я, зазначила, що з чотирилапим грався її син і що вона не подумала про намордник та повідок. Проте наголосила, що свою провину визнає і згодна на покарання у вигляді штрафу, - пише rio-berdychiv.info.

  Воно й не дивно, адже згідно статті 154 Кодексу України про адміністративні правопорушення ( «Порушення правил тримання собак і котів») вигулювання собак без повідків і намордників, крім собак, у реєстраційних свідоцтвах на яких зроблено спеціальну відмітку, тягне за собою попередження або накладання штрафу на громадян від 1 до 3 неоподаткованих мінімумів доходів громадян. Простіше кажучи, загрожує штраф у розмірі 17-51 гривня. Спільним рішенням члени адміністративної комісії, засідання якої проходило у середу в міській раді і на якому розглядали один вищевказаний протокол, призначили правопорушниці максимальний штраф.

Новини Житомира

 

Последнее изменение Понедельник, 27/07/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework