Як романтично зустріти Новий рік 2017?

Напередодні довгоочікуваних свят Дмитро Комаров розповів 1+1, як зробити свою зиму незабутньою.

ІНДІЯ І ПІВДЕННО-СХІДНА АЗІЯ НА НОВИЙ РІК 2017

На Новий рік всі ми хочемо тепла, і не тільки у стосунках, а тому варто дивитися у бік якихось курортів на узбережжі. Ідеально підходить Індія: більш туристичний штат Гоа і менш розкручений штат Керала. Там вас чекає те, що ви зазвичай бачите у рекламних проспектах: білий пісок і кокосові пальми над головою.

Можна орендувати мопед, їздити по селах, обійнявшись з коханою людиною, та прокидатися під шум океану. Буде вам «рай в шалаше».

Причому, у прямому сенсі. Хатинку на березі можна знайти за $10-12 на добу. Дах з пальмового листя, а стіни з бамбука. Є, звичайно, і дорожчі за $20-25 - і до безкінечності.

Також варто звернути увагу на Таїланд (дорожче, ніж в Індії), Камбоджу (переліт дорожче, але сам відпочинок - доступніший) та Філіппіни (дорогий переліт). Ви ніколи не забудете відпустку, яку провели на березі Індійського океану або Сіамської затоки. Перевірено на собі.

Квитки в Індію і Південно-Східну Азію можна придбати дешевше через арабський лоукост. Регулярні рейси коштують тисячі доларів, а з його допомогою реально вкластися у $ 500 туди і назад.

Квитки на 28-31 грудня потрібно купувати заздалегідь. Зараз, коли до Нового року залишилося три тижні, з квитками «на завтра» труднощів не виникає.

НОВИЙ РІК 2017 В ЄВРОПІ

У Європі я би провів Новий рік у Франції, але не в Парижі. Найбільше особисто мене цікавить місто Шамоні - батьківщина альпінізму. Сходження на найвищу точку Європи, Монблан, у грудні та січні, звичайно, неможливо, але навіть без цього там одні з найкрутіших трас для лиж і сноуборду.

Відпочинок на будь-який смак: знайти, чим зайнятися, зможуть і екстремали, як я, і нормальні лижники, і навіть матусі з дітьми. Закоханим парам сподобаються вузькі вулички та різдвяні ярмарки.

Щоб розірвати шаблони подорожі Європою і пережити удвох справжню пригоду, варто не прив'язуватися до туристичного агентства. Тоді сама дорога перетвориться для вас на квест. Виїхати з України слід на автомобілі.

Якщо автомобіля у вас немає, то економно можна дістатися автобусом до Польщі, а там взяти квитки на лоукост. На місці по акції можна взяти автомобіль від €10-12 на добу. У подорожі Іспанією я брав автомобіль за €9 на добу і їздив на ньому більше тижня.

КУДИ ПОЇХАТИ НА НОВИЙ РІК 2017 В УКРАЇНІ

Найбільше багатство України - це Карпати. Удвох на Новий рік можна і варто їхати у Буковель, Драгобрат та менш популярний маршрут - Пилипець. Є таке селище біля Подобовця. Там можна орендувати дуже дешеве житло у приватному секторі. У Пилипці пологі траси, які підійдуть навіть для новачків, та найгостинніші люди в Україні.


7 кроків, щоб почати Новий рік на х​вилі успіху і позитиву

У місяць, коли всі навколо пишуть 10 правил бездоганно відзначеного свята і 20 повчальних настанов до нового року, я не стану залишатись осторонь. Проте ви маєте пам’ятати, що найчарівнішим, наймагічнішим числом є 7, тож саме 7 рекомендацій і побажань зможуть дати вам усе необхідне для покращення життя.

Люди завжди перебувають у різному стані. Іноді вони на спаді, іноді на підйомі. Їм обов’язково потрібні всілякі поради. Я б хотіла полегшити життя і тим, і іншим. Людям, які зараз відчувають психічний спад, я написала 7 «дозволів», що звільнять вас від повинностей і ускладнень7 порад психолога для тих, хто втомився чекати дива на Новий рік. Тепер поради для тих, хто вже пережив стадію виснаження нервової системи, відновив сили і готовий до нових звершень.

1) Напишіть перелік листів, які ви не відправили друзям, роботодавцям і всесвіту. Нехай у ньому відобразяться всі ваші побажання, які зосталися лише в думках. Потім уважно перечитайте список, викресліть те, що вже зробили інші, поки ви соромилися, і починайте розсилати свої найбожевільніші бажання в листах.

2) Складіть перелік найпозитивніших друзів. Якщо у вас їх менше ніж троє, тоді потоваришуйте ще з кількома.
Виберіть з віртуальної реальності позитивних людей і почніть з ними зустрічатися.
Оточивши себе радісними і позитивними людьми, ви зміните якість свого життя. У вас теж буде багато радості й позитиву.

3) Відпустіть минуле, вам треба йти в сьогодення. У вас занадто багато цілей і ідей, аби ворушити свої минулі спогади. Пригадайте, що сталося з Еврідікою та дружиною Лота. Вони надміру цінували минуле. Вони озиралися. У вас немає часу! Будуйте міст від теперішнього до майбутнього.

4) Починайте кар’єру сценариста, навіть якщо ви бухгалтер. Пишіть сценарії своїх завтрашніх і післязавтрашніх днів, пишіть сценарії іншим людям, які радітимуть від можливості побути пасивними акторами. А ви – припиняйте кар’єру актора, якому все хтось прописав. Сценарист! Ось активний учасник усіх подій!

5) Складіть план віддання боргів. Зустріньтеся з усіма, кому ви заборгували, і покажіть їм плани. Якщо вони чекатимуть від вас грошей або дій, скажіть, що діятимете чітко за своїм планом. І починайте віддавати. Чим більше ви віддасте, тим більше здобудете.

6) Напишіть план заходів на місяць, тиждень, завтрашній день. За відвідування кожного з них ви отримаєте нагороду. Нагороду розробіть самі.

У вас має бути список заохочень для себе тільки за те, що ви відвідали всі найважливіші лекції, вечірки, виставки та прибирання території.
Купуйте собі «печивко» за кожне відвідування заходу й не забувайте вранці підбивати підсумки: з ким цікавим я познайомився, що я спробував уперше, які уроки я виніс, як я зможу все це використовувати для свого зростання.

7) ______________________ впишіть у порожній рядок пораду для себе. Ніхто не може дати вам таку рекомендацію, як ви самі. Ви – найрозумніший порадник у своєму житті, і ніхто не міг би вчиняти правильніше в тих чи інших ситуаціях, знаючи і враховуючи всі обставини, які були вашими. Напишіть і зробіть це!

 

Прочитано 2298 раз

Последнее изменение Четверг, 08/12/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework