На Житомирщині знайшли тіло зниклого у лютому юнака. ВІДЕО

  Тіло хлопця було виявлено у пожежній водоймі поблизу автозаправної станції у смт Хорошеві. Мати зниклого у лютому місяці 16-річного юнака упізнала у загиблому свого сина.

  Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

  Нагадаємо, пошуки 16-річного жителя с. Теренців Хорошівського району тривали трохи більше трьох тижнів.

  Повідомлення про зникнення юнака надійшло до відділення поліції надвечір 23 лютого поточного року. У поліції були відомості, що два дні до того він перебував у райцентрі, зустрічався з друзями, вживав спиртне. Востаннє парубка бачили того ж вечора на околиці райцентру нетверезим.

  У межах кримінального провадження за фактом зникнення неповнолітнього поліцейські розглядали усі можливі версії ймовірного розвитку подій.

  Водночас правоохоронці організували пошукову операцію. До щоденних відпрацювань території залучались працівники місцевого і сусідніх територіальних підрозділів поліції, спецпризначенці та кінологи ГУНП, курсанти Житомирського навчального центру підготовки поліцейських, нацгвардійці, рятувальники, місцева громада. Для обстеження дна водойм залучались водолази.

  Уранці 11 березня про одяг у воді пожежної водойми до поліції повідомив працівник автозаправної станції у селищі Хорошеві. На місці події було виявлено тіло юнака, зовні схожого на розшукуваного.

  Мати зниклого у лютому місяці хлопця упізнали у загиблому свого сина. При зовнішньому огляді загиблого тілесних ушкоджень, які б вказували на насильницьку смерть, не виявлено. За висновком фахівців, причиною смерті стало утоплення у воді.

kk12032055 2

kk12032055 3

Новини Житомира

   

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework