«Не місце красить людину, а людина місце»: нелегка лісівнича робота у Малинському лісгоспі

  Публікація мала б початися зі слів "Ця рекреаційна ділянка - улюблене місце відпочинку чопівчан". І це - правда. Але "не місце красить людину, а людина місце".

  «Тому краще так: "Щотижня працівники барвінківського лісництва прибирають та підтримують у нормальному стані цей мальовничий куточок". І це - дійсність, про яку мало хто здогадується. Деякі з них - молоді хлопці, які не цураються нелегкої лісівничої роботи», ‒ розповідає Малинський лісгосп АПК у фейсбуці.

  Як, наприклад, Олександр Казмірчук. У свої 23 роки - вже досвідчений лісівник, котрий почав працювати у галузі вальником, пройшов службу в армії, став майстром лісу, а нещодавно посів посаду помічника лісничого Барвінківського лісництва Малинського лісгоспу АПК. Ось така у нас молодь!

  Рекреаційна ділянка. Так ось: вона розташована неподалік селища Чоповичі. Усі місцеві знають де саме і, потрібно сказати, дбайливо ставляться до створеного тут лісівниками - столів, бесідки, дровника, мангалу. Сміття, сподіваємося, теж за собою прибиратимуть! За це будемо вдячні ми і наш з вами ліс.

kk01111911 2

kk01111911 3

kk01111911 4

kk01111911 5

kk01111911 6

Новини Житомира

       

 

Последнее изменение Пятница, 01/11/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework