Загибель зірки Марини Поплавської у ДТП: з'явилися висновки розслідування

  Поліція Київської області завершила розслідування справи щодо ДТП на Київщині, внаслідок якого загинула акторка та зірка гумористичного проекту "Дизель Шоу", житомирянка Марина Поплавська.

   Уранці 20 жовтня 2018 року під Києвом автобус з акторами "Дизель Шоу", що поверталися з виступу, врізався у фургон. У результаті Марина Поплавська загинула, а Єгор Крутоголов і Яна Глущенко потрапили до лікарні. Крім того, травми отримали й інші зірки проекту: Євгеній Гашенко, Максим Неліпа, Олександр Бережок, Євген Сморигін, Олег Іваниця та Вікторія Булітко, - повідомляє 24tv.ua.

  Як повідомили правоохоронці, відповідно до результатів розслідування, причиною зіткнення стало те, що водій автобуса не впорався з керуванням. Чоловік співпрацював зі слідством і свою вину вже визнав.

  Його звинувачують за статтею Кримінального кодексу "Про порушення правил дорожнього руху". Згідно з нею, винуватцю аварії загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від 3 до 8 років.

  З Мариною Поплавською попрощалися 21 жовтня в Києві, а 22 числа її поховали у її рідному Житомирі. 2 грудня президент Петро Порошенко нагородив Марину Поплавську орденом "За заслуги" ІІІ ступеня.
 



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Марина Поплавська: "Хлопчику мій, моя попа наїздила стільки кілометрів, що якщо зібрати тут все ваші попи, кілометраж ви все одно не доб'єте. Я сиділа тут і буду сидіти" 

Сестра Марини Поплавської не бачить сенсу у проведенні концерту її імені та не розуміє тих, хто влаштовує піар чи танці на кістках

 Вона могла зійти у Житомирі, але поспішала чомусь до Києва: Фатальний рейс та невідомі сторінки життя королеви гумору

 Колеги відомої житомирської гумористки опублікували сім фактів про Марину Поплавську

Колеги показали ексклюзивні інтерв'ю, фото та відео з Мариною Поплавською, які раніше не публікувалися. ВІДЕО

 Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework