На Житомирщині водій легковика збив поліцейського і зник

  У Житомирській області водій іномарки неадекватно відреагував на зауваження поліцейського і наїхав на нього. Після цього чоловік зник з місця події, повідомили в прес-службі поліції області.

  Інцидент стався 5 лютого в селі Старий Любар. Як з'ясувалося, під час патрулювання поліцейські звернули увагу на Audi, який зупинився посеред перехрестя. Поліцейські підійшли до автомобіля і зробили зауваження водієві про порушення ним Правил дорожнього руху. Після вимоги поліцейських показати документи чоловік вилаяв і почав погрожувати. Після цього водій раптово рушив з місця і виконав маневр, під час якого наїхав на поліцейського. Після наїзду автомобіль зник з місця, - повідомляє segodnya.ua.

  "Переслідування водія відразу після події не принесло позитивного результату, але його особа нам була відома, оскільки він вже є підозрюваним в іншому кримінальному провадженні, пов'язаному з майновими злочинами. Увечері цього ж дня він вже давав свідчення слідчим", – розповів начальник Любарського відділення поліції Андрій Бенеда.

  Примітно, що 23-річний водій відмовився розповісти поліцейським, де знаходиться його автомобіль. Зараз вирішується питання про оголошення йому підозри в скоєному і подання клопотання до суду про призначення запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

  "За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України", – додали в поліції.

  Постраждалого в результаті наїзду поліцейського з травмою ноги госпіталізували до місцевої лікарні.

 Новини Житомира

 

Последнее изменение Пятница, 08/02/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework