За кілька хвилин до аварії Марина Поплавська підходила до водія і скаржилася на погане самопочуття

   Водій Михайло Манюк під час судового засідання розповів свою версію подій під час аварії, в якій загинула відома житомирянка Марина Поплавська. 

   Шевченківський районний суд Києва призначив водію автобуса, у якому під час ДТП загинула актриса "Дизель шоу" Марина Поплавська, запобіжний захід у вигляді домашнього арешту із носінням електронного браслета.  Про це йдеться у сюжеті телеканалу "112 Україна".

  Під час судового засідання водій розповів свою версію подій.

  "Я гальмував, постраждали тільки ноги. Якби я спав, то кермо втисло б мені у живіт та груди, і мене б уже тут не було. Я дотримуюся закону і кожні 1,5 години роблю відстій. Я так само віз ФК "Маестро", де Ольга Сумська прокоментувала. Ми доїхали до Полтави, я зробив зупинку, я 45 хвилин спав. Спереду я бачив автомобіль, коли я хотів здійснювати обгін, ззаду я побачив вогні і злякався. Викрутив кермо вправо і став на гальма", - сказав Михайло Манюк.

  Він також додав, що за кілька хвилин до аварії Марина Поплавська підходила до нього і скаржилася на погане самопочуття, хотіла поміряти тиск.

  Як повідомлялося, в Київській області 20 жовтня внаслідок зіткнення автобуса з вантажівкою загинула актриса "Дизель-шоу" Марина Поплавська. За попередніми даними поліції, водій автобуса Neoplan не впорався з керуванням, внаслідок чого сталося зіткнення з вантажним автомобілем MAZ.

  Марина Поплавська – член команди КВН "Дівчата з Житомира", актриса і співачка, популярна ведуча, редактор української асоціації КВН. Також працювала в Житомирі вчителем української мови та літератури.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  Нардеп звернувся до Президента України з проханням про присвоєння Марині Поплавській звання "Народна артистка України" посмертно 

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework