На нову посаду Сергій Рижук приніс і баян

   Екс-очільник Житомирщини Сергій Рижук став директором Інституту сільського господарства Полісся.

 

   Про це передає видання "Сільське життя"

  Як відомо, С. Рижука 18 березня 2010 року було призначено головою Житомирської ОДА, а після зміни влади 2 березня 2014 року було знято з посади. Інститут знаходиться при в'їзді в Житомир з Києва, відомий незадовільним фінансовим станом, але володіє гарним майновим комплексом і земельною ділянкою.

  Сергій Рижук також продовжує демонструвати свою гру на баяні. Так, напередодні 19 травня, яке колись відзначалося як День піонерії, а тепер - День науки, за інформацією працівників інституту, колишній губернатор-регіонал запитав у своїх нових підлеглих: як будемо святковати наше професійне свято скромно чи солідно? І уточнив - якщо солідно, то він візьме ящик горілки і баян.

  Кажуть, свято вдалося.

  Як відомо, колишній керівник інституту Руслан Рудик не досяг визначних успіхів на науковій ниві і повернувся керувати власним сільгосппідприємством у селі Вереси.

  І от тепер до роботи взявся колишній секретар Ємільчинського районного комітету Комуністичної партії України, колишній відповідальний працівник Центрального Комітету Компартії України, екс-міністр сільського господарства, двічі екс-голова Житомирської ОДА часів Кучми та Януковича.

  Що з цього вийде - побачимо.

Джерело: silske.org

Фото: zhitomir-online.com

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework