З початку року понад дві сотні жителів Житомирщини пішли до війська, підписавши контракти

Про вимоги під час відбору на військову службу розповідає старший офіцер обласного військового комісаріату підполковник В’ячеслав Томашевський:

"Вимогами під час відбору на військову службу за контрактом є придатність до військової служби за медичними показниками, фізична підготовленість, психологічна стійкість кандидатів та мотивація до військової служби".

Наші земляки, які пов'язали своє найближче майбутнє зі Збройними Силами України, вже перебувають у навчальних військових центрах. Після спеціальної підготовки вони відправляться безпосередньо до бойових військових частин практично всіх родів військ. Зауважимо, що минулого року з Житомирської області відібрано та відправлено до бойових частин 2328 осіб. Це і чоловіки, і жінки, переважно вони йдуть у бойові військові частити, це механізовані та танкові частини, частини високомобільних десантних військ, зазначає В’ячеслав Томашевський.

Ті ж, хто бажають пов’язати своє найближче майбутнє зі Збройними силами України та укласти контракт з військовим відомством, мають звернутися з відповідною заявою до військових комісаріатів за місцем реєстрації.

 

Джерело: 103fm.com.ua

Всі новини Житомира

Последнее изменение Среда, 01/03/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework