У Бердичеві розмалювали офіс приймальні одного з кандидатів в народні депутати

  У Бердичеві Житомирської області, який є центром одномандатного виборчого округу №63 невідомі вночі 12 липня розмалювали офіс приймальні кандидата в народні депутати Віктора Вишньова та облили фарбою сітілайти. 

   Про це повідомляє спостерігач ОПОРИ у ВО №63.

  «Розмалювали банер із зображенням кандидата, який висить на будівлі, де знаходиться громадська приймальня Віктора Вишньова. Також неподалік від цього місця закидали фарбою сітілайти з агітацією кандидата. На місці події були представники поліції», – розповів спостерігач ОПОРИ Андрій Архіпов

  На банері невідомі червоною фарбою написали «Їдь додому».

 
 
  У коментарі ОПОРІ кандидати в народні депутати від ВО №63 Віктор Вишньов розповів: «Я зараз перебуваю в Києві, моя довірена особа зранку зверталася до поліції. Я так розумію це сталося пізно ввечері або вночі. Розмалювали банер на приймальні і декілька міні-бордів по місту. Зараз розбираємось».

  У поліції інформацію про інцидент підтвердили. 

  «Сьогодні вранці до Бердичівського відділу поліції надійшло повідомлення від довіреної особи одного з кандидатів про нанесення написів та фарби на офіс кандидата в народні депутати. Подію зареєстрували, на місце виїжджала слідчо-оперативна група. триває перевірка та інші заходи», – розповіла керівник відділу комунікації Головного управління Національної поліції в Житомирській області Алла Ващенко.

  Центральна виборча комісія 14 червня зареєструвала Віктора Вишньова кандидатом в народні депутати. В інформації про кандидата на сайті ЦВК зазначено: «народився 23 квiтня 1988 року в місті Іллічівськ Одеської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, генеральний директор, ДП "СЕТАМ", безпартійний, проживає в місті Києві, судимість відсутня, само висування».

  Відповідно до ч. 3 ст. 3 Закону України «Про вибори народних депутатів України» усі кандидати у народні депутати України мають рівні права і можливості брати участь у виборчому процесі.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework