×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

ПриватБанк надав корпоративним клієнтам можливість підписання платежів без використання Java

ПриватБанк реалізував програмний модуль Crypto Plugin, що дозволяє відмовитися від використання Java та забезпечує високий ступінь безпеки підписання платежів у «Приват24 для бізнесу».

n 0112156929«Для вирішення тепер частих проблем з підтримкою браузерами аплетів Java в «Приват24 для бізнесу» додано можливість підписання електронно-цифровим підписом платежів по Україні без використання Java, – повідомив керівник напрямку «Малий і Середній бізнес» ПриватБанку Олександр Ніколенко. – Новий програмний модуль Crypto Plugin забезпечує надійний захист у процесі використання ключа електронно-цифрового підпису та в перспективі повинен повністю замінити використання Java в «Приват24 для бізнесу».

Як зазначають у ПриватБанку, у багатьох банках досі використовується Java для підписання платежів, що уже не підтримується основними браузерами – Mozilla Firefox і Chrome.

Установлення плагіна Crypto Plugin, яка виконується один раз для кожного з комп’ютерів, що використовуються, забирає лише декілька хвилин. Достатньо один раз установити на комп’ютері Crypto Plugin – і всі подальші оновлення будуть відбуватися автоматично.

Для підписання платежів з використанням нової технології необхідно використовувати меню «Платежі» > «по Україні» > «Підготовлені new». Також залишається доступним і підписання на базі додатка Java: пункт меню «Платежі» > «по Україні» > «Підготовлені (з Java)».

У поточному оновленні плагін вбудовується в найбільш популярні браузери Mozilla Firefox, IE 11, Safari, Opera 12. Найближчим часом буде додано підтримку браузерів Chrome, Opera 33. Також ведеться робота над можливістю підтвердження решти фінансових операцій, для яких зараз використовується Java (зарплатні відомості, маршрутизація платежів, кредити та інше).

Прочитано 2599 раз

Последнее изменение Вторник, 01/12/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework