#плічопліч: Віталій Бунечко та Юлія Єлістратова відвідали тренування у Старосілецькому та Кам’янобрідському ліцеях. ФОТО. ВІДЕО

#плічопліч: Віталій Бунечко та Юлія Єлістратова відвідали тренування у Старосілецькому та Кам’янобрідському ліцеях. ФОТО. ВІДЕО

  23 січня в Старосілецькому та Кам’янобрідському ліцеях Старосілецької сільської територіальної громади відбулася підготовка молодих спортсменів до змагань у проєкті “Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги”.

  До спортивного тренування долучилися начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко, його заступник Юрій Денисовець, призерка чемпіонатів світу з акватлону, чемпіонатів Європи в естафеті, амбасадорка проєкту Юлія Єлістратова та начальник Житомирської РВА Юрій Тарасюк.

  Юлія продемонструвала ліцеїстам різноманітні бігові вправи, надихаючи молодь своїм прикладом та досвідом. Крім того, голова Житомирської міської федерації баскетболу разом зі спортсменами з Житомирської політехніки провели інтенсивне тренування, демонструючи техніки та навички, необхідні для успіху в баскетболі.

  Після чого Віталій Бунечко передав  спортивне знаряддя для закладів освіти, яке буде корисним  під час тренувань юних спортсменів.

«Спілкуючись з юними спортсменами, розумієш, чому ідея зі змаганнями шкільних ліг знаходить такий відгук у молоді. Яскраві емоції та завзяття на тренуваннях веде маленьких футболістів з Кам’янобрідського ліцею до майбутніх перемог», – зауважив начальник Житомирської.

  Проведення таких тренувань є важливим кроком популяризації спорту серед учнівської молоді.

  Адже спорт – це усвідомлений вибір успішних людей. Він формує витривалість, навчає стратегічно мислити та працювати в команді.

  Приєднуйся до проєкту “Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги”.

  Реєструй https://scl.gov.ua/ свою команду та долучайся до наймасштабніших змагань країни!»

  #разомпереможемо #плічопліч #шкільніліги #scl #scl_zhytomyrregion #ф

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework