Розбещення малолітніх та примушення до створення дитячої порноґрафії – на Житомирщині росіянину повідомили про підозру

Розбещення малолітніх та примушення до створення дитячої порноґрафії – на Житомирщині росіянину повідомили про підозру

  За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Житомирської обласної прокуратури громадянину російської федерації повідомлено про підозру у розбещенні малолітньої, пропозиції зустрічі з використанням інформаційно-телекомунікаційних систем, з метою вчинення стосовно неї розпусних дій та примушенні малолітньої особи до участі у створенні дитячої порнографії та її розповсюдженні (ч. 1  ст. 156, ч. 3 ст. 156-1, ч. 4 ст. 301-1 КК України).

  Слідство встановило, що тяжкий та особливо тяжкий злочини протягом  квітня-жовтня минулого року скоїв 27-річний росіянин, житель москви.

  Використовуючи анонімні акаунти, познайомився із малолітньою жителькою Житомирщини у соцмережі Інстаграм. Видаючи себе за дівчину, ввійшов в довіру та спілкуючись на загальні теми, попросив малолітню сфотографуватися оголеною і надіслати йому фото.

  У подальшому, шантажуючи розповсюдити її фото, примусив виходити з ним на  відеозв’язок в оголеному вигляді, таким способом задовольняючи свою статеву пристрасть. Коли ж потерпіла відмовилася від спілкування, росіянин пригрозив їй, у тому числі й фізичною розправою.

  Такі ж дії підозрюваний вчинив і стосовно ще однієї малолітньої жительки Житомирщини.

  Злочин викрито завдяки спільним злагодженим діям Житомирської обласної прокуратури, УСБУ в області та слідчого управління ГУНП в області, яке розслідує кримінальне провадження. Оперативний супровід - відділу протидії кіберзлочинам в області Департаменту кіберполіції Нацполіції України.

Пресслужба Житомирської обласної прокуратури

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework