Місто героїв Суми: Тут народжується захист

Місто героїв Суми: Тут народжується захист

  З початку повномасштабного вторгнення Сумщина стала однією із тих рушійних сил, яка забезпечила успішний захист нашої держави.

  Конотоп, Шостка, Путивль, Буринь, Білопілля, Охтирка, Тростянець, Путинець, Лебедин, Велика Писарівка, Ромни, Юр‘єве, Оленинське, Верхня Сироватка, Краснопілля – це одні із тих міст та селищ Сумщини, де дорослі й діти допомагали облаштовувати блокпости, плести маскувальні сітки та готували їжу для наших Сил оборони та безпеки.

  «Будемо жити. Буде Україна», – ось так звучить дух одного із жителів Сумщини. Попри те, що більшість людей залишились без домівок, вони всеодно не покидають свій рідний край та продовжують підтримувати один одного. «Чистимо, прибираємо, підіймаємо людям настрій» - в цих словах живе нескоренність.

  Оборона України тривала на багатьох напрямах. Кожен цивільний українець, поруч з нашими військовими, прикордонниками, та іншими героями пліч-о-пліч визволяли свої домівки, свої міста та села від окупантів.

  Звільнівши північ, ми побачили, що окупанта можна вигнати. Продовживши цей рух по звільненню на півдні України – звільнивши Зміїний і Херсонщину, а також на сході України – звільнивши Харківщину, ми впевнені, що можемо звільнити всю нашу землю.

  #МістаГероїв – це міста конкретних людей, які проявили свою сміливість, не залишили ближніх та вірили в Україну, а тому змогли перемагати.

Новини Житомира

 

Прочитано 1191 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework