Пам'ятник загиблій Марині Поплавській розсварив "Дизель шоу" і родичів акторки: "Наруга і посміховисько"

Пам'ятник загиблій Марині Поплавській розсварив "Дизель шоу" і родичів акторки: "Наруга і посміховисько"

  Минуло рівно два роки, відколи загинула артистка "Дизель шоу" Марина Поплавська. Трагедія сталася під час поїздки артистів на чергові гастролі - автобус потрапив у серйозну ДТП. Марина Поплавська сиділа спереду біля водія і загинула на місці.

   Зараз сестра загиблої в ДТП зірки "Дизель шоу" Марини Поплавської розкритикувала ідею колег артистки встановити на її честь пам'ятник. Про це вона сама написала у Фейсбуці, - зазначає novynar.info.

  Зокрема, жінці не сподобалося, що колеги артистки не погодили з нею пам'ятник, який хочуть встановити в Житомирі. Сестра загиблої актриси розкритикувала скульптуру.

  Сестра загиблої не схвалює скульптуру, вважаючи це "розважальним атракціоном". Вона впевнена, що справжня пам'ять про людину повинна виглядати по-іншому і колеги покійної артистки, на її думку, мали б попередньо узгодити разом з нею питання доречності такої скульптури.

   "Я перепрошую, але саме зараз пам'ять перетворюється на розважальний атракціон "фото із зіркою" . Паркова скульптура не має нічого спільного з моєю рідною людиною. Цей пам'ятник планують встановити у сквері Лятошинського, де вже встановлено пам'ятник Героям Небесної Сотні. А пропозиція ініціаторів сісти і зробити фото з фігурою Марини Поплавської має вигляд наруги і посміховиська", - впевнена сестра загиблої артистки Людмила Поплавська.

Фото: Людмила Поплавська / Фейсбук

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework